Tuotteet

Tuotteet

Kaikki jäähdytystekniikasta!

Laaja laitteistovalikoimamme kattaa tarpeen kuin tarpeen – pienistä lämpöpumpuista ja huoneilmastointilaitteista aina tuhansien kilowattien liuosjäähdyttimiin saakka. Meiltä löytyy jäähdytys- ja lämpöpumppuratkaisut toimistoihin, teollisuuteen, ATK-tiloihin ja varastorakennuksiin – on sitten kysymys suorahöyrysteisistä laitteista tai välillisistä kylmävesijärjestelmistä.

– Vedenjäähdyttäjät
– Lämpöpumput
– VRF-järjestelmät
– Puhallinkonvektorit
– Vakioilmastointikojeet
– Vapaajäähdytysjärjestelmät

Airwell

Airwell on ranskalainen jäähdytyslaitevalmistajia ja alan vanhimpia yrityksiä. Luotettavuus, tehokkuus ja laatu ovat avaintekijöitä, joiden avulla Airwell- järjestelmistä on tullut maailmanlaajuisesti tunnettuja. Airwellin tuotevalikoima on alansa laajimpia. Olemme toimittaneet Airwell -tuotteita yhtäjaksoisesti vuodesta 1982 lähtien. Olemme vuosikymmenten saatossa toimittaneet asiakkaillemme tuhansia Airwell laitteita.

Blue Box

Blue Box Group valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia jäähdytysratkaisuja. Joustavana valmistajana Blue Box on usein kilpailijoitaan askeleen mitan edellä ja voi myös tarjota asiakkailleen projektikohtaisia räätälöityjä tuotteita. Blue Box Group pyrkii kaikilla tuotteillaan energiatehokkuuteen ja erinomaiseen laatuun.

Trane

Trane on ammattilaisten keskuudessa luotettavuudessaan jo käsite. Laitevalmistajana Trane ei tee kompromisseja laadun suhteen ja tarjoaakin usein ylivoimaista kustannustehokkuutta tuotteen elinkaarella. Laitevalikoimasta löytyy erittäin laaja valikoima energiatehokkaita sisä- ja ulkoasenteisia vedenjäähdyttimiä.

Muut

Toimitamme myös useiden muiden valmistajien jäähdytyslaitteita mm. Aerfor, Aertesi, Systemair yms. sekä muitakin merkkejä asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ref-Team Oy

Nesteentie 38
21200 Raisio

02 439 6300