Palvelut

Palvelut

Urakointi

Tuhansien toimitettujen laitteiden ja onnistuneiden projektien myötä voimme sanoa olevamme alamme raskassarjalainen. Ei niin pientä projektia ettemme siitä kiinnostuisi – ei niin suurta, ettemme sitä pystyisi hoitamaan!

Pitkä kokemuksemme urakoinnin parissa auttaa asiakkaitamme löytämään kustannustehokkaan ja oikein mitoitetun lämmitys- tai jäähdytysratkaisun. Laitteiden valinnassa ominaisuudet ovat vähintäänkin yhtä tärkeä elementti kuin pelkkä laitteen hankintahinta. Kiinteistön omistajan kannattaakin olla tiivisti mukana jäähdytysratkaisun ja toimittajan valinnassa. Jotta laitevalinta onnistuisi, kannattaa ottaa avuksi valtuutettu kylmäliike, jolla on vankka ja pitkä kokemus alalta. Ammattitaitoinen toimittaja tuntee laitevalikoiman ominaisuuksineen ja asiakas saa optimoidun ja energiatehokkaan järjestelmän. Näin päästään useimmiten asiakkaan kannalta kaikkein edullisimpaan ratkaisuun laitteen elinkaaren aikana.

Asennus

Asennamme kaikki myymämme laitteet ammattitaidolla ja aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Laitteen toiminnan ja kestävyyden kannalta ei ole samantekevää, kuka laitteen asentaa. Väärin tai huolimattomasti tehty asennustyö voi tehdä järjestelmästä todellisen energiasyöpön tai pahimmassa tapauksessa rikkoo laadukkaankin laitteen. Pelkät asentajan kylmäaineluvat eivät valitettavasti takaa asentajan ammattitaitoa ja osaamista . Asennuksen laatu & osaaminen ovatkin onnistuneen projektin A&O.

Huolto

Monimerkkihuoltomme huoltaa kaiken merkkiset jäähdytyslaitteet ja lämpöpumput. Huoltosopimukset takaavat oikein mitoitetut ennakkohuollot ja varaosat hankkimaanne jäähdytyslaitteeseen. Ennakoiva huolto parantaa laitteiden toimivuutta sekä vähentää laitevaurioita. Osaava huoltomme pitääkin huolta siitä, että laitteenne toimivat myös pitkälle tulevaisuuteen.

Vuoden 2015 alusta noudatetun EU:n uuden F-kaasuasetuksen (N:o 517/2014) myötä tuli lisää velvoitteita kylmä- ja jäähdytyslaitteiden omistajille sekä huolto- ja asennusliikkeille. Kylmä- tai jäähdytyslaitteiston haltijan tai omistajan tulee tarkastaa jäähdytyslaitteet vuotojen varalta ns. GWP-arvosta johdetun hiilidioksidiekvivalenttitonniluvun mukaisesti. Lakisääteinen vuototarkastus on kätevä toteuttaa vaikkapa vuosihuollon yhteydessä.

Teollisuuden kunnossapito

Huolto- ja kunnossapitosopimus sisältää ”High Priority”-palvelun nopeamman vasteen, ennakoivan teknisen huollon ja varaosien optimoinnin. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, ja tarjoamme asiakkaillemme vankkumatonta osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.

Tärkeä osa jäähdytyslaitteiden kunnossapitoa on oikea käyttö ja huolto. Oma maahantuonti takaa asiantuntevan huollon ja käytönopastuksen sekä valmistajan toimittamat alkuperäisvaraosat. Laitteen toiminnan ja ylläpidon kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että huolto- ja varaosapalveluiden jatkuvuus on turvattu.

Maahantuonti

Ref-Team Oy toimii useiden jäähdytysalan huippuyritysten tuotteiden maahantuojana ja edustajana Suomessa. Laadukkaiden tavarantoimittajien ja laitteiden valinta on alusta asti ollut toimintamme kulmakiviä. Talousalueemme urakoinnin ja projektitoimittajan roolin ohella toimimme tavarantoimittajana kylmäalan liikkeille Suomessa. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Raisiossa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ota yhteyttä, jos haluat mukaan osaavaan tiimiin ja tehdä töitä laatutuotteilla!

Ref-Team Oy

Nesteentie 38
21200 Raisio

02 439 6300